top of page

BC grup: Coneix-nos

BC GRUP: Un grup d'empreses líder en els seus sectors

Playa

La nostra trajectòria

BC GRUP és un grup d'empreses líder en els seus respectius sectors en la Costa Daurada.

Amb més de 20 anys d'experiència, BC GRUP ofereix als seus clients un servei de qualitat i professionalitat.BC GRUP: Una opció de confiança

BC GRUP és una opció de confiança per als clients que busquen un servei de qualitat i professionalitat en els seus respectius sectors. Amb més de 20 anys d'experiència, BC GRUP ha demostrat el seu compromís amb la satisfacció dels seus clients.

Serveis

En BC GRUP ens encarreguem de brindar solucions integrals per a la teva llar, empresa i viatges. Comptem amb serveis d'immobiliària, botiga en línia de climatització i calefacció, i agència de viatges. Sempre enfocats en la satisfacció dels nostres clients i a oferir la millor qualitat en els nostres serveis.

IMMO BC

En Immo BC t'ajudem a trobar la propietat dels teus somnis. Comptem amb una àmplia varietat d'opcions en la Costa Daurada.

ECO-TERMIA.COM

En Eco-termia.com trobaràs tot el que necessites per a climatizar i escalfar la teva llar o empresa. Comptem amb una àmplia varietat de productes d'alta qualitat.

BC VIATGES

En BC Viatges ens especialitzem a crear experiències úniques en els teus viatges, ja sigui per a vacances o negocis. Comptem amb opcions nacionals i internacionals.

Gemma es muy profesional y una persona de confianza, me ayudó desde la visita hasta el fin del proceso. Muy responsable y la comunicación ha sido siempre súper fácil.

Trato excelente, transparencia en el trabajo y sobre todo profesionalidad y calidad humana!
Sin duda la mejor inmobiliaria!

Serviciales muy amables, atentos y cercanos
Mi experiencia y trato es de 10
Gracias por vuestra atención
Fuimos atendidos por Marc chico noble educado y super atento y familiar 

(gracias un saludo)

Contacte

T'interessa algun dels nostres serveis? Contacta'ns i estarem encantats d'atendre't. Envia'ns un email o crida'ns.

877 265 380

¡Gracias por tu mensaje!

Contacto
bottom of page